Hírek

Közvélemény-kutatás az atomerőmű 30 km-es körzetében

Közvélemény-kutatás az atomerőmű 30 km-es körzetében

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. megbízásából a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány kérdőíves lakossági felmérést végez a Paksi Atomerőmű 30 km-es körzetében élők körében. A közvélemény-kutatás célja felmérni, miként értékeli a lakosság az atomenergia és más energiaforrások szerepét. Feltárni, hogyan viszonyul a lakosság a környezetében fekvő atomerőműhöz, illetve felmérni az atomenergiával kapcsolatos ismereteket.

A felmérés 2024. január 3-31. között zajlik.

A kérdezőbiztosok személyesen keresik fel a Paksi Atomerőmű 30 km-es körzetében fekvő települések* lakosait, kérve segítségüket a válaszadásra. A válaszadás önkéntes és anonim, a kitöltő személye nem beazonosítható. A személyes lekérdezés nagy előnye, hogy az instruktor tud segíteni az esetlegesen nem világos kérdések értelmezésében. A 28 kérdésből álló űrlap kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe. A felmérés során nagy hangsúlyt fektetnek a reprezentativitásra, így a nagyobb településeken kívül, mint Szekszárd, Paks, Kalocsa, Kiskőrös, a kisebb településekre is ellátogatnak a kérdezőbiztosok.
Nagyon fontos, hogy minél többen elmondják a véleményüket, hiszen minél magasabb a résztvevők aránya, a végeredmény annál hitelesebb lesz. Kérjük, hogy hívják fel a lakosság figyelmét a kutatásra, ezzel is segítve a kérdezőbiztosok munkáját!

*A kutatással érintett települések:
Akasztó, Bátya, Bogyiszló, Bölcske, Császártöltés, Dunaföldvár, Dunapataj, Dunaszentbenedek, Dunaszentgyörgy, Dusnok, Fadd, Fajsz, Foktő, Géderlak, Gerjen, Györköny, Hajós, Harta, Kalocsa, KECEL, Kiskőrös, Madocsa, Nagydorog, Németkér, Ordas, Paks, Pálfa, Pusztahencse, Solt, Szakmár, Szedres, Szekszárd, Tengelic, Tolna, Uszód

 
Kérjük a keceli lakosságot, segítsék a kérdezőbiztosok munkáját!

szechenyi2020

Bejelentkezés

Kapcsolat

Kecel Város Önkormányzata
6237 Kecel, Fő tér 1.
media(kukac)kecel(pont)hu

Figyelem!
Hivatali ügyekben a fenti címen nem tudnak intézkedni.
A Keceli Közös Önkormányzati Hivatal munkatársait ezen a linken érheti el:
Telefon: 78/420-211
Fax: 78/420-760

Ügyfélfogadás:
hétfő: 08.00-12.00
szerda: 08.00-12.00
csütörtök: 08.00-12.00, 13.00-17.00