Önkormányzati hírek

Meghívó

Kecel Város Önkormányzata szeretettel várja vendégeit a magyar kultúra napja alkalmából 2019. január 22-én (kedd) 17 órára a keceli Városi Könyvtár és Művelődési Ház kiállítótermébe, a FLORA fotópályázat eredményhirdetésére és kiállításának megnyitására.

A kiállítást megnyitja: Haszilló Ferenc polgármester. Közreműködnek: Grúber Noémi (fuvola) és Gyalog Lilla (zongora), a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola és a keceli Musical Stúdió növendékei.

A tárlat megtekinthető: február 12-ig.

Hirdetmény - 2019. január

DokumentumokFelkerült honlapunkra Kecel településrendezési eszközeinek módosításáról szóló hirdetmény és Kecel településrendezési eszközeinek 108/2017.(Kt.hat.) és 20/2018.(Kt. hat.) számú
határozatokkal kezdeményezett, 2018. december 13-i képviselő-testületi ülésen jóváhagyott módosítása és elfogadásuk jegyzőkönyvi kivonata.
A dokumentumok az alábbi linkről letölthetőek: Letöltés

Ismét hulladékos ügyfélszolgálat a városházán:
- 2019. január 21. (hétfő) 08:00 - 12:00 óráig
- 2019. január 28. (hétfő) 08:00 - 12:00 óráig

Keceli rendezvénynaptár

2019Kecel város 2019-es nagyrendezvényeinek időpontjai és további hagyományos események dátumai olvashatók naptárunkban.

Kattintsanak a Rendezvények 2019 menüpontra, vagy az alábbi linken mindenki letöltheti.

Gallyazási tájékoztatás

Profile

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingatlanjukon található villamos hálózat folyamatos és biztonságos működéséhez a villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény (VET) és a 2/2013 (I.22.) NGM rendelet a villamos vezetékek biztonsági övezetére vonatkozóan speciális tiltó és korlátozó rendelkezéseket tartalmaz. Ilyen korlátozás, hogy a villamos vezetékek biztonsági övezetét sértő növényeket gallyazni kell, vagy szükség esetén ki kell vágni. Ez elsősorban azon ingatlan tulajdonosának a kötelezettsége, amelyen a biztonsági övezetet sértő növények találhatók.

Ezen munkák elvégzésére vegyék figyelembe a Nemzeti Közművek Áramhálózati Kft. gallyazásról kiadott és felhívásunkkal együtt megjelenített tájékoztatóit is.

Amennyiben a tulajdonos ezen a kötelezettségének nem tesz eleget, az életveszély mielőbbi megszüntetése, valamint a hálózat üzembiztonsága érdekében azt az NKM Áramhálózati Kft. - a jogszabályok rendelkezéseinek eleget téve és törvényi felhatalmazás alapján - az általa megbízott szakemberekkel 2019. január hónaptól elvégezteti! Kérjük, fentiek miatt a munkavégzés során szíves együttműködésüket!

Elektronikus ügyintézés

 

Kecel Városi TV

TV műsor

 

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 70 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat