Példaértékű vállalkozói magatartás

Bizonyára sokan hallották, olvasták a hírt, miszerint a múlt héten egy kamion elsodort egy villanyoszlopot Kecel egyik városközponti utcájában. A baleset miatt sajnos több helyi lakos maradt áram nélkül.

A szállítmányozási cég, a CARGOPORT Szállítmányozási és Logisztikai Kft. ügyvezetője, Pálfi Imre kötelességének érezte, hogy valamilyen módon kimutassa együttérzését a kellemetlenséget elszenvedők felé. Május 3-án személyesen kereste fel irodájában Kecel város polgármesterét, Haszilló Ferencet, hogy bocsánatot kérjen az okozott fennakadásért, és megköszönje az érintett lakosok türelmét, valamint a hatóságok és az MVM szervezett munkáját.

A találkozón szó esett a cég társadalmi szerepvállalásairól, a fuvarozás helyzetéről, a gépkocsivezetők képzéséről, továbbá, hogy a kecskeméti cég valamilyen formában kompenzációt nyújtana a város hétköznapi életében okozott fennakadásért.

A Cargoport által felajánlott 250.000 forintot - polgármester úr javaslatára - a keceli óvodák részére adományozza a társaság.

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2021

Elmarad a 2020-as FLORA

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 368 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató