LAKOSSÁGI IGÉNYFELMÉRÉS


A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag, erre tekintettel a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkársága az önkormányzatok közreműködését kéri a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.

A fentiek céljából lehetőséget biztosítanak a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasználandó barnakőszén mennyiség (mázsában kifejezve) bejelentésére az önkormányzaton keresztül, melyről ezúton tájékoztatom a barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező keceli lakosokat.

Az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Barnakőszén igényét a linkre kattintva letölthető, kitöltött és aláírt igényfelmérő lap Keceli Közös Önkormányzati Hivatal (6237 Kecel, Fő tér 1.) portájára történő leadásával, valamint postai úton vagy szkennelt formában, a varoshaza(kukac)kecel(pont)hu e-mail címre elküldve jelezheti 2022. szeptember 29-ig.


KECELI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
 

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2022

ElmarFLORA 2022

Programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Aktuális

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató