Kedves FLORA Virágfesztivál és Keceli Országos Fazekas Kiállítás látogatók, szervezésben közreműködők, résztvevők! Kedves keceli lakosok!

Kecel Város Önkormányzata egészségügyi szakemberek és a fesztivál szervezőegységeinek véleményét megismerve sajnos ismét arra a döntésre kényszerült, hogy nem rendezi meg idén sem Kecel város legnagyobb rendezvényét. Mindannyiunk egészsége érdekében – tekintettel a decemberi időpontra, a résztvevők várható magas számára és a jogszabályoknak való megfelelésre – nem tudjuk garantálni az egymástól való ajánlott távolságtartás betartatását, a látogatók és résztvevők egészségi állapotának és oltási igazolványainak ellenőrzését, illetve biztosítani az ajánlott személyi és intézményi fertőtlenítéseket.

Rendezvényünk megszervezésében a keceli lakosokat képviselve közreműködnek az önkormányzat és intézményei – óvoda, iskola, művelődési ház, múzeum, sportcsarnok, idősek otthona, hivatal, stb. – dolgozói, civil szervezetek, közösségek tagjaiként vagy önkéntesként magas számban a veszélyeztetett korosztályba tartozók, valamint vendégeink, közreműködőink jelentős része is időskorú.

Hálásan köszönjük azon kiállítóink, árusítóink, szolgáltatóink érdeklődését és részvételi szándékról biztosító jelzését, akik rendezvényünkön bemutatkozni és értékesíteni szándékoztak, de a fentiekre tekintettel – immár a második évben is – meg kellett hoznunk ezt a nehéz és sokunk számára végtelenül szomorú döntést. Kiállítóinkat és a szervezésben résztvevőket a napokban szándékozunk e közleményen túl, telefonon is értesíteni. Amennyiben kérdésük, közlésük van felénk, a rendezveny(kukac)kecel.hu vagy a 20/96-56-888 telefonszámon kapnak választ.

Rendezvényünk következő, várható időpontja: 2022. december 2-3-4.

Kecel, 2021. szeptember 28.
Haszilló Ferenc polgármester

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2022

ElmarFLORA 2022

 

Programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Aktuális

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 80 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató