Tisztelt Keceliek!

Az elmúlt időszakban több bejelentés érkezett hozzám, miszerint a vásárlások során sokan nem az előírásoknak megfelelő módon viselik a maszkot, ami igaz a városunkban működő piacra is.

Mindannyian tudjuk, hogy a koronavírus-járvány miatt kiemelten fontos a higiéniás szabályok betartása és az egymásra való odafigyelés is. Ezért nyomatékosan felhívom a figyelmet arra, hogy a nagyobb létszámot befogadó üzletekben és a városi piacon is elengedhetetlen az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése. Egyúttal kérem, hogy a vásárlók a lehető legrövidebb időt töltsék ezen árusító helyeken.

Mint ismeretes, a rendőrség állományának tagjai a piac nyitvatartásának ideje alatt szigorúan felügyelik a higiéniás szabályok betartását. Amennyiben ezen előírásokat nem tartjuk be, a rendőröknek jogukban áll bezárni a piacot, valamint a boltokat.

A piac területén a maszkviselés ellenőrzésében csütörtöktől a polgárőrök is részt vesznek.

A járvány terjedésének, megelőzésének céljából kiemelten fontos a maszk viselése, mivel jelenleg ez az egyetlen módja annak, hogy csökkentsük az átfertőzések esélyeit.

Vigyázzunk egymásra!

Kecel, 2020. november 10.

Haszilló Ferenc s.k.
polgármester

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2021

Elmarad a 2020-as FLORA

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 109 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató