Önkormányzati hírek


Bursa Hungarica pályázati kiírások (2023. évi forduló)

 

Kecel Város Önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi fordulójához.

Az „A” típusú pályázatra azok a Kecel területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

A „B” típusú pályázatra azok a Kecel területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik

a)  a 2022/2023. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások;

vagy

b) felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe felvételt még nem nyert érettségizettek és a 2023/2024. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben kívánnak részt venni.

A pályázat benyújtási határideje: 2022. november 3.
 

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx
 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.


A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal (6237 Kecel, Fő tér 1.) földszint 6. irodájában egy példányban – a pályázati kiírásban meghatározott kötelező mellékletekkel együtt - kell benyújtani. A pályázati űrlap csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.
 

Kapcsolódó dokumentumok:

„A” típusú pályázat (pályázati kiírás)

„B” típusú pályázat (pályázati kiírás)

Jövedelem- és vagyonnyilatkozat (melléklet)

Szabályzat

 


LAKOSSÁGI IGÉNYFELMÉRÉS


A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag, erre tekintettel a Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkársága az önkormányzatok közreműködését kéri a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.

A fentiek céljából lehetőséget biztosítanak a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan a várhatóan felhasználandó barnakőszén mennyiség (mázsában kifejezve) bejelentésére az önkormányzaton keresztül, melyről ezúton tájékoztatom a barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező keceli lakosokat.

Az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Barnakőszén igényét a linkre kattintva letölthető, kitöltött és aláírt igényfelmérő lap Keceli Közös Önkormányzati Hivatal (6237 Kecel, Fő tér 1.) portájára történő leadásával, valamint postai úton vagy szkennelt formában, a varoshaza(kukac)kecel(pont)hu e-mail címre elküldve jelezheti 2022. szeptember 29-ig.


KECELI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL
 

A Keceli Közös Önkormányzati Hivatal
közterület-felügyelő munkakör betöltésére
pályázatot hirdet.

A pályázat szövege a linkre kattintva olvasható.

 

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2022

ElmarFLORA 2022

Programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Aktuális

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 52 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató