Bács-Kiskun megyében számos városban, településén működik helyi televízió. Több esetben előfordul, hogy egy körzetben több is.
A Bács-Kiskun Megyei Helyi Televíziók Egyesülete legutóbbi közgyűlésén újabb helyi televíziókat vett fel tagjai közé.
Az egyesület egyik legfőbb feladata, hogy összefogja és koordinálja a szakmában tevékenykedő média műhelyeket. Az úgynevezett Megyei Krónika című hírműsor az egyesülethez köthető, ami lehetőséget kíván adni mindazon érdeklődő nézőknek, akik nem csak a helyi információkra kíváncsiak, hanem tágabb környezetből is szeretnének informálódni, eligazodni.

A Megyei Krónika a Bács-Kiskun megyében történt eseményeket köznapi és érthető nyelvre kívánja fordítani a közélet helyi sajátosságait, eseményeit, továbbá a közszolgálati elvek gyakorlásával szeretné segíteni a megyében élőket.

A tagok bővülésének egyik érdekessége, hogy az egyik médiaszolgáltató csatlakozásával rögtön kettő városi televízióval is bővült az egyesület.
A Helyi Televíziók Egyesületének tagjává vált a kiskunhalasi székhelyű McKenzye Produkció, amely működtetési körébe tartozik a Kecel Városi Televízió és a McKenzye Televízió. Az egyesület tagjává vált még a Bogárzó Televízió is. A bővülésnek köszönhetően Kecelen és Kiskunhalason egyaránt kettő-kettő médiaszolgáltató műsorán is látható lesz a jövőben a Megyei Krónika című havi hírműsor.

Szabadi István

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2021

Elmarad a 2020-as FLORA

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

facebook module joomla

Facebook ajánlók

joomla fanbox module joomla
facebook like box joomla
facebook like box joomla

Ki olvas minket

Oldalainkat 132 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató