Önkormányzati hírek

 

Helyi önkormányzati választások 2019 - eredmények


Polgármester (Kecel):

HASZILLÓ FERENC ATTILA
Jelölő szervezet:FIDESZ-KDNP
mandátum: polgármester

Képviselők:

Jelölt:
AGÓCS ÁKOS
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP

Jelölt:
BÁNYÁSZI GÁBOR
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP

Jelölt:
BERGER JÓZSEF
Jelölő szervezet: Független jelölt

Jelölt:
FORRAI ÁKOS
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP

Jelölt:
KELEMEN LÁSZLÓ
Jelölő szervezet: Független jelölt

Jelölt:
KOVÁCS LÁSZLÓ
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP

Jelölt:
SENDULA ANITA
Jelölő szervezet: KECEL ÖSSZEKÖT EGYESÜLET

Jelölt:
VULMAN JÓZSEF
Jelölő szervezet: KECEL ÖSSZEKÖT EGYESÜLET

Forrás: valasztas.hu

Bursa Hungarica pályázati kiírások (2020. évi forduló)
 

Kecel Város Önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2020. évi fordulójához.
 

Az „A” típusú pályázatra azok a Kecel területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik  felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

A „B” típusú pályázatra azok a Kecel területén állandó lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű  fiatalok jelentkezhetnek, akik

a)  a 2019/2020. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások;

vagy

b) felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe felvételt még nem nyert érettségizettek és a 2020/2021. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú szakképzésben kívánnak részt venni.


A pályázat benyújtási határideje: 2019. november 5.
 

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Keceli Közös Önkormányzati Hivatal (6237 Kecel, Fő tér 1.) földszint 6. irodájában, Babenyecz Jánosné igazgatási ügyintézőnélegy példányban – a pályázati kiírásban meghatározott kötelező mellékletekkel együtt - kell benyújtani. A pályázati űrlap csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.


Kapcsolódó dokumentumok:

 

„A” típusú pályázat (pályázati kiírás)

 

„B” típusú pályázat (pályázati kiírás)

 

Jövedelem- és vagyonnyilatkozat

 

Szabályzat

Kis lapátra, ásóra fel!
 

A FLORA Virágfesztivál 5. kiskertépítő versenyére „Téli ünnepek” témában október 22-ig várjuk a csoportok regisztrációját. Az óvodások és iskolások mellett idén max. 5 fős felnőtt alkotócsoportok is jelentkezhetnek.

Pályázati kiírás, jelentkezési lap itt.

Árusítók, kiállítók, figyelem!

Honlapunk FLORA menüpontjában megtalálhatók a december 6-8. között megrendezésre kerülő XXXIII. FLORA Virágfesztivál kiállítási, árusítási szabályai és jelentkezési lapjai.

13 órától lovas gyülekező a Bikaistállónál
14.30-tól gyalogos gyülekező a Központi Óvodánál

A szombaton 15 órakor induló szüreti felvonulás menete:
huszárok, főfogatok a főtéren
gyalogos felvonulók
beszédek
kb. 15.40-től fogatok, lovas felvonulók

A lovasok útvonala:
Bikaistálló - Bem u. - Széchenyi tér - Zrínyi u. - Kossuth L. u. - Fő tér - Soltvadkerti u. - Nádas u. - Táncsics u. - Vasút u. - Hunyadi u. - Pintér Művek - Rákóczi u. - Császártöltési u. - Vadász csárda - Szőlő u. - Bikaistálló

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2019 októbere

Kecel Városi TV

TV műsor

 

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 81 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató