FLORA 2019. fotópályázat

Nánai István fényképészmester emlékére


Kecel Város Önkormányzata 8. alkalommal hirdeti meg a FLORA Virágfesztiválhoz kötődő fotópályázatát, melyen lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki részt vehet.

Idei témánk: „Téli ünnepek”

Pályázni lehet a 2019. december 6-8. között megrendezésre kerülő FLORA Virágfesztivál ideje alatt, a Városi Sportcsarnokban készített fotókkal, melyeken kizárólag a FLORA virágai szerepelhetnek. Mivel a virágfesztivál főtémája idén a „Téli ünnepek” (azon belül az advent, Mikulás, karácsony, szilveszter, téli táj, ünnepi szobabelső), elvárás, hogy a fotókon a virágok mellett ez a hangulat megjelenjen. A beküldött alkotások optimális felbontása min. 1536x2048 ~ 3,1 MP.

Egy pályázó maximum 5 db színes, JPEG formátumú képet küldhet be e-mailben, a e-mail címre. A fotókhoz a www.kecel.hu oldalról letölthető jelentkezési lapot kérjük mellékelni!

A képeket szakmai zsűri bírálja el. A zsűri által kiválasztott képek 2020. január 22-én, a magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségen kerülnek kiállításra a Városi Könyvtár és Művelődési Házban, és eredményt is ez alkalommal hirdetünk.

A fotók beküldésének időszaka:

2019. december 6. – december 15.
Beküldési cím:

További technikai információk:

A képeket egyenként kérjük az e-mailhez csatolni, elnevezése a fotós nevét és a kép címét tartalmazza.

A jelentkezési lap letölthető itt. Fontos, hogy a jelentkezési lapon a fotók elnevezése egyezzen meg az e-mailhez csatolt fotók elnevezésével!

A jelentkezés beérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk. Amennyiben 2 napon belül visszajelzés nem érkezik, kérjük, hívja az információs telefonszámot: 06-20/96-56-888.
A pályázó a nevezés beküldésével egyidejűleg kijelenti, hogy a fotók saját alkotásai, azok felett másik félnek semmiféle joga nem áll fenn. A pályázó továbbá tudomásul veszi, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában a képekkel kapcsolatban kifogás merülne fel, az ezzel kapcsolatos felelősség teljes egészében őt terheli.

A nevezéssel együtt a pályázó hozzájárul, hogy a fotókat Kecel város a média megjelenések során, kiadványokban és kiállításokon a virágkiállítás népszerűsítése és a város bemutatása céljából bármikor felhasználhatja.

Szeretettel várjuk a pillanatokat!

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek 2020 januárja

Kecel Városi TV

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 61 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató