Kedves Érettségiző Keceli Fiatalok!

Középiskolai tanulmányaitok véget érnek, elballagtok iskoláitokból. Bizonyára sokan vártátok ezt a pillanatot, de a sors ezúttal felülírta a hagyományokat. Tanáraitok, osztálytársaitok és családotok körében most nem élhetitek át ezt a jól megérdemelt ünnepet.

Engedjétek meg, hogy egy kis útravalóval szolgáljak nektek! Fontos, hogy lássátok és tudjátok: nem vagytok egyedül. Mi, felnőttek, segítünk titeket az útkeresésben. Örülünk, ha sikert értek él, ha jól érzitek magatokat, és mellettetek vagyunk akkor is, ha problémákkal találkoztok. Jó tudni, hogy vannak álmaitok, tanultok, dolgoztok és képesek vagytok egymással összefogni. Mindezek gyümölcséből majd nem csak ti, hanem a családotok, a közösségetek és Kecel város is profitál.

A veszélyhelyzet miatt idén a „18 évesek köszöntése” elnevezésű rendezvényünk sem kerül megrendezésre, de júniusban levélben köszöntelek majd titeket. Ne feledjétek ti sem megköszöni a gondoskodást szüleiteknek, családtagjaitoknak, mindazoknak, akik támogatnak titeket.

Tudom, hogy a személyes részvételt nem pótolhatja semmi, de az apró gesztusokból is láthatjátok, veletek vagyunk. Szeretettel szólt ma nektek a Gaudeamus igitur a helyi tévé műsorán, melyhez e pár biztató sorral én is csatlakozom.

A hétfőn kezdődő érettségi vizsgákhoz kívánok a magam és Kecel Város Önkormányzata nevében sok sikert, erőt és legfőképp jó egészséget.

Kecel, 2020. május 1.
Haszilló Ferenc - Kecel város polgármestere

Elektronikus ügyintézés

Keceli Hírek legújabb száma

Kecel Városi TV

Flora 2021

Elmarad a 2020-as FLORA

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 109 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

GDPR - Adatvédelmi tájékoztató