Vállalkozók fogadása
 

Február 3-án (pénteken) 18 órától a Fürtös Vendéglőbe várta Kecel legmagasabb összegű helyi adót fizető vállalkozóit, vállalkozásait Haszilló Ferenc polgármester. Ezúttal a 2015-ös évre vonatkozóan, 1 millió forint felett befizető 32 cég vagy egyéni vállalkozás képviselője kapott meghívást, melyek között helyi vállalkozások és az ország egész területén tevékenykedő nagyvállalatok is vannak. A vacsorával egybekötött est hagyományosan az óvodások műsorával kezdődött, ezúttal a Központi Óvoda Süni csoportjának közreműködésével. A nagycsoportos gyerekek versekkel, dalokkal kívántak a jelenlévőknek sikeres, boldog új évet.

A műsort követően Haszilló Ferenc polgármester ismertette az adók azon fajtáit – iparűzési-, gépjárműadó és magánszemélyek kommunális adója –, melyek az önkormányzat számára bevételeket jelentenek, a tavalyi évre vonatkozóan összesen 265 millió forint összegben. Majd szólt a közeljövőben benyújtani tervezett pályázatokról: orvosi rendelő felújítása, a Városháza épületének energetikai korszerűsítése, valamint az elmúlt év fontosabb saját beruházásairól, melyek közül több, pl. az útfelújítások, az idei évben is folytatódnak. Említette a benyújtott, még el nem bírált pályázatokat: Kecel-Imrehegy kerékpárút építése, Csendes Ősz Idősek Otthona bővítése szociális étkeztetés biztosítása céljából, valamint a város csapadékvíz elvezetési projektje. Köszönte a vállalkozók támogatásait, melyeket a városi rendezvények megvalósításához nyújtanak, majd pezsgős koccintás mellett jó egészséget, eredményes évet kívánt valamennyi résztvevőnek.
 

Az önkormányzat minden évben közzé teszi a legmagasabb összegű helyi adót fizető vállalkozások névsorát, mely a vonatkozó jogszabályok szerint adótitoknak minősül, ezért a közzétételhez hozzájáruló nyilatkozatokat február 15-ig nyújthatják be a Városházára az érintettek. Azt követően a lista a város honlapján és a Keceli Hírek márciusi számában lesz olvasható.

A rendezvényen készült további képek a képre kattintva megtekinthetőek.

Elektronikus ügyintézés

 

Kecel Városi TV

TV műsor

 

Keceli programajánló

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 55 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat