Egy nap az idősekért

Április 24-én a Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a hagyományos keceli Nyugdíjas nap. A eseményre több mint 500 nyugdíjas fogadta el az önkormányzat meghívását.


A vendégvárás ideje alatt a Kéknefelejcs Népdalkör keceli és kecel környéki népdalokat énekelt Juhász Anikó vezetésével, miközben Haszilló Ferenc polgármester egy-egy szál virággal fogadta a vendégeket. Liska Pál és ifjú tanítványai: Tamaskó Csaba, Tamaskó Zsolt és Györgye Dávid kecel környéki népdalokat citeráztak, majd a Bogárzó Citeraegyüttes Molnár János vezetésével két dalcsokrot adott elő. Az általános iskola diákjai Illésné Márin Éva felkészítésével 6 műsorblokkot mutattak be, néptánc, ének és furulya produkciókkal. A Napraforgók néptánccsoportot hegedűn Németh Mihály, brácsán Bata László, nagybőgőn Szabadi Tamás kísérte.

A délelőtt zárásaként a vendégeket Haszilló Ferenc polgármester köszöntötte. Beszédében az idősek iránti tisztelet fontosságáról és az időskor megélésének tartalmas lehetőségeiről szólt. Az ebédet a Csendes Ősz Idősek Otthona szakácsai készítették, és a hivatal, a szolgáltató csoport, valamint a sportcsarnok dolgozói szolgálták fel a vendégseregnek.

Ebéd után Wiedner Jani bácsi harmonikajátékával szórakoztatta a közönséget, majd Kothencz Lajos előadóművész műsora alatt néhányan még táncra is perdültek.

Haszilló Ferenc polgármester valamennyi támogatónak, közreműködőnek és kollégának megköszönte a segítséget. A Közép-Magyarországi Pincegazdaság és a Compana Kft. felajánlását ezúton is köszönjük, valamint hálásak vagyunk azon támogatóinknak is, akik hozzájárultak a nap színvonalas lebonyolításához, de névtelenek szeretnének maradni.

 

Fotók: Molnár Ádám


Képgaléria:


Kecel Városi TV

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Keceli programajánló

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 63 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

Időjárás