Kecel Fitness Club

A több mint 10 éves Keceli Fitness Club várja új és meglévő vendégeit a Kossuth utcán.

(Cím: Kecel, Kossuth L. u. 22. Nyitvatartási időnk: 10-12-ig  16-21-ig)  tel.: 30/511-2755 vagy 20/559-9511

1. Gyerek torna (3 éves kortól 6 éves korig)

2. Aerobic (Minden 5. alkalom ingyenes)

3. Női torna (30 feletti nők számára minden 5. alkalom ingyenes)

4. Bemelegítés/gyakorlat

5. Kondi gépek

6. Pingpong, darts, boxzsák

7. Gőz szauna

8. Álló szolárium

Legalább 5 fő esetén előre egyeztetett időpontban a nyitvatartási időn kívül is kinyitjuk a termet.

Szolgáltatásaink:

Szauna:

A hőt már ősidők óta az egyik leghatékonyabb gyógyító terápiának tartják. Az ókori görögök és rómaiak nem véletlenül építettek több ezer melegvizű termálfürdőt, az amerikai kontinens őslakos indiánjai pedig - minden jótékony hatás tudatában - izzasztó fülkéket emeltek. A skandináv államokban a hosszú élet titkát tartják a gőzszaunában. Aki rendszeresen leizzadt odabenn, az egészsége javulására, betegségei gyógyulására számíthatott. Ma sincs ez máshogy, hiszen immár tudományosan is bizonyított tény, hogy egy alapos szaunázás edzés értékű. Annyi a különbség, hogy egy edzés alatt a hő, a mozgás hatására belőlünk "indul", a szaunában a külso hőre reagál a szervezetünk.
A gőz szaunázás magas hőfok és páratartalom alatt megtisztítja a testet. Az anyagcsere folyamatok következtében keletkező melléktermékeket, valamint a bőr felszíne alatt felhalmozott káros vegyszereket, pl permetezőszer, az izzadással apránként a test kiveti magából. Továbbá a táplálkozási szokások következtében felgyülemlett káros zsírsejteket, az izzadás eltávolítja, ami súlycsökkenéshez vezethet. A gőz képződéshez adagolt illóolajat, pl eukaliptusz, menta stb. tisztítja légcsöveinket. A kutatások eredményei szerint a felgyorsult gyógyulási folyamatok annak köszönhetőek, hogy a mesterségesen produkált lázas állapot hatására megnő a növekedési hormon szintje.

Nem nehéz belátni, hogy érdemes beiktatnunk a heti edzésprogramunkba a szaunázást! Előbb-utóbb ettől is ugyanolyan függésbe kerülünk majd, mint magától a rendszeres edzéstől!

Álló szolárium:

A szoláriumozás megkezdése előtt munkatársunk segítségével meghatározhatja az Önnek megfelelő időtartamot. A szolárium kozmetikumok elősegítik a tartós barnulást, de nem védenek a leégéstől! Az állószolárium előnyei a fekvő szoláriumokkal szemben: Sokkal higiénikusabb, mivel a testfelület nem érintkezik a szolárium csöveket takaró plexivel. Nincsenek fehér foltok a bőrön (pl. lapocka alatt), sem leégés a hason (ahol vékonyabb a bőrréteg) és a popsin (mivel nem érintkezik a forró plexivel). Rövidebb idő alatt elérhető a kívánt barnaság. A szolárium aktiválja a szervezet saját fényvédő mechanizmusát. A bõr felső rétegének barnítása és vastagítása 100 faktoros fényvédelmet jelent. A szoláriumhoz való bőrápolási védőkrémeket ajánlunk különböző színekben, pl erős barna, vörös stb színekben. Ezek felgyorsítják a barnulást, védik a bőrfelületet a kiszáradástól, illetve puhítják bőrfelületeinket.

 

 

Masszírozó gépek:

Rezgő maszírozó gépeink elősegítik a

bőr alatti vérkeringést,

fellazítják helyreigazítják letapadt izmainkat,

zsírsejtek eltávolításával alakot formál,

fáradt testrészeket ellazítja,

mindezt saját öltözékben,

5-10-20 perces ütemekben.

Gyerekeknek helyet biztosítunk, érdekes játéktárgyakkal felszerelt gyereksarokba.


Nagyobb térképre váltás

Kecel Városi TV

Flora 2017

FLORA 2017

Kiskertépítő pályázat 2017

Kiskertépítő pályázat 2017

FLORA fotópályázat

 

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Keceli programajánló

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

Ki olvas minket

Oldalainkat 199 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

Időjárás