Meghívó ünnepi ülésre  Kecel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 22-én (szombat) 16 órai kezdettel ünnepi testületi ülést tart a település alapításának 283., várossá nyilvánításának 24. évfordulója alkalmából. A Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagytermében sor kerül a testület által alapított „Kecel díszpolgára”, „Kecel városáért”, „Kecel város fejlődéséért”, „Év vállalkozása”, „Pro Cultura” elismerések, valamint az „Év polgárőre” díj átadására. A kitüntetetteket műsorral köszöntik, és bemutatják a Kecel múltját feldolgozó „Erre is emlékezem…” pályázat ez évi alkotóit. A testületi ülést követően, 17.30 órai kezdettel F. Mencsik Rita zománcműves, keramikus tárlata nyílik meg a kiállítóteremben, Emlékek kertje címmel. A megnyitót követően a Megyei Közgyűlés és a Barna és Fiai Faiskola által Kecelnek adományozott fa kerül elültetésre a könyvtár előtt, majd a résztvevők a Patachich szobornál helyezik el a tisztelet és megemlékezés virágait. Kecel Város Önkormányzata szeretettel várja a rendezvényre a város polgárait és a Kecelhez kötődő vendégeket.

Meghívó ünnepi ülésre

Kecel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 22-én (szombat) 16 órai kezdettel ünnepi testületi ülést tart a település alapításának 283., várossá nyilvánításának 24. évfordulója alkalmából.
A Városi Könyvtár és Művelődési Ház nagytermében sor kerül a testület által alapított „Kecel díszpolgára”, „Kecel városáért”, „Kecel város fejlődéséért”, „Év vállalkozása”, „Pro Cultura” elismerések, valamint az „Év polgárőre” díj átadására. A kitüntetetteket műsorral köszöntik, és bemutatják a Kecel múltját feldolgozó „Erre is emlékezem…” pályázat ez évi alkotóit. A testületi ülést követően, 17.30 órai kezdettel F. Mencsik Rita zománcműves, keramikus tárlata nyílik meg a kiállítóteremben, Emlékek kertje címmel.
A megnyitót követően a Megyei Közgyűlés és a Barna és Fiai Faiskola által Kecelnek adományozott fa kerül elültetésre a könyvtár előtt, majd a résztvevők a Patachich szobornál helyezik el a tisztelet és megemlékezés virágait.
Kecel Város Önkormányzata szeretettel várja a rendezvényre a város polgárait és a Kecelhez kötődő vendégeket.

Kecel Városi TV

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Keceli programajánló

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

joomla fanbox module joomla
facebook module joomla
facebook like box joomla

Ki olvas minket

Oldalainkat 28 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

Időjárás