Adventi családi program

Adventi családi programFélszáz gyerek öröme bizonyítja az örök igazságot, hogy adni jó!

December 17-én immár hatodik alkalommal került megrendezésre a Jobbik Keceli Szervezetének és Ifjúsági Tagozatának adventi családi programja, melyre rászoruló családokat vártunk a helyi irodánkba.

A két órás program célja nemcsak az, hogy megajándékozzuk azokat, akiknek sajnos lehet, hogy semmi nem kerülne a karácsonyfája alá, hanem, hogy olyan környezetet biztosítsunk nekik, ahol erre az időre megszűnik a nélkülözés, és melegben, jól lakottan, társakkal körülvéve, tartalmas programokkal, karácsonyi hangulatban telik el az idő. Mint minden évben, idén is a kicsik segítségét kértük a program elején még üresen ácsingózó karácsonyfánk feldíszítésére, amely munkába lelkesen segítettek is, és szebbnél szebb, színesebbnél színesebb díszeket készítettek a cél érdekében, hogy minél díszesebb legyen a délután végére a karácsonyfa. A rendezvényen zsíros kenyérrel, finom sütikkel, édességgel, teával vártuk a gyerkőcöket és szüleiket, utóbbiak pedig forralt bort is fogyaszthattak.
A rendezvény végén a gyerekek egy személyre szabott kis ajándékcsomagot is kaptak telis-tele játékokkal, édességgel, gyümölccsel, míg a szülők egy tartós élelmiszerekből álló csomagot vihettek haza.
Összességében elmondható, hogy rendezvényünk sikere immár évek óta töretlen, ez egyrészt öröm számunkra, hiszen kevés szebb érzés van annál, amikor valóban nélkülöző gyerekek arcára lehet mosolyt varázsolni, feledtetni velük a hétköznapi nehézségeket, nélkülözéseket. Ugyanakkor a rendezvény sikere és évről évre való nagyobb létszám szomorúsággal is tölt el minket, hiszen ez is mutatja, hogy egyre több rászoruló család van ma hazánkban. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki adományával hozzájárult ahhoz, hogy a családok ünnepét szebbé tegyük!
A rendezvényen készült képek a linkre kattintva megtekinthetőek.

Jobbik Keceli Szervezete és Ifjúsági Tagozata

Kecel Városi TV

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Keceli programajánló

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

joomla fanbox module joomla
facebook module joomla
facebook like box joomla

Ki olvas minket

Oldalainkat 197 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

Időjárás