Kéményseprőipari tevékenységgel összefüggő lakossági tájékoztató

Bács-Kiskun megye 13 településén – Akasztó, Bócsa, Csengőd, Dunafalva, Imrehegy, Kaskantyú, Kecel, Kiskőrös, Páhi, Soltszentimre, Soltvadkert, Tabdi és Tázlár – 2016. július 1-jétől a katasztrófavédelem végzi a kéményseprőipari közfeladatot a lakosság körében. A közületek megrendelés útján vehetik igénybe a közszolgáltatást, vagy a katasztrófavédelemtől, vagy a megyében még tovább működő szolgáltatótól. (A felsorolt településeken kívüli területek ellátása tekintetében jelenleg nincs semmilyen változás.)

 A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve országosan, az egységes kiszolgálás érdekében központi ügyfélszolgálati rendszerben tájékoztatja és segíti az ügyfeleket. Az ellátás zavartalansága érdekében a központ munkáját a Megyei Ellátási Csoportok támogatják, amelyek elsődleges feladata az ellátási területhez kapcsolódó sormunka és a soron kívüli kéményseprőipari feladatok munkaszervezése.

Általános tájékoztatásért látogasson el a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalra, vagy tárcsázza az 1818-as ingyenesen hívható központi telefonszám 9.1.6-os menüpontját.

Ügyeit írásban a honlap ügyfélszolgálati oldalán az Ügyintézés pontból indítva a nap 24 órájában, vagy e-mailben a kemenysepro.ugyfelszolgala címre küldve, vagy postai úton a 1903 Budapest, Pf.: 314. címre küldve intézheti.
Telefonon a 1818-as kormányzati ügyfélvonal 9.1. menüpontjában, a kiválasztott feladat alszámán jelentkező ügyintéző, vagy személyesen – ügyfélfogadási időben – a megyei ellátási csoport munkatársai állnak rendelkezésére. Az ügyfélfogadási idő országosan hétfő: 8-20, kedd - péntek: 8-14 óráig működik.
A Bács-Kiskun Megyei Ellátási Csoport címe: Kiskunfélegyháza Kossuth Lajos utca 1.
A biztonság közös érdekünk! Fogadják bizalommal kéményseprőinket!

Kecel Városi TV

ÁLLÁS KERES-KÍNÁL

Keceli programajánló

Vidéki programajánló

Facebook ajánlók

joomla fanbox module joomla
facebook module joomla
facebook like box joomla

Ki olvas minket

Oldalainkat 209 vendég és 0 tag böngészi

Statisztika

2014.07.26-tól
 

Jogi nyilatkozat

Időjárás